Over ons

Super leuk dat je een kijkje neemt op Svenreview.nl. Van harte welkom. Op deze website deel ik, Sven, al mijn kennis en ervaringen met je. De ervaringen die ik op doe, doe ik op door tal van tests uit te voeren. Bij deze tests ga ik op zoek naar de beste keukengerei, de beste verzorgingsproducten en het beste gereedschap. Alle bevindingen die ik op doe, deel ik graag met je in mijn reviews.

Elke review die ik op Svenreview.nl online zet, is 100% onafhankelijk uitgevoerd. Ik werk bewust niet met fabrikanten of merken samen. Dat is wat mij betreft noodzakelijk om jou op de juiste (en eerlijke) manier te informeren over de beste producten.

Waarom vergelijk ik producten?

Dat ik met deze website gestart ben, heeft meerdere redenen:

  • Ik heb zelf opgemerkt dat het soms lastig is om het juiste product te kopen. Dit is zeker het geval bij aankopen die je niet dagelijks doet. Met deze website probeer ik om jou zo makkelijk mogelijk aankopen te laten doen.
  • Online vind ik veel verkeerde informatie. Bij vergelijkbare websites merkte ik op dat er veel verkeerde informatie online staat. Ook heb ik opgemerkt dat die websites met fabrikanten of merken samenwerken, waardoor de uitgebrachte adviezen niet helemaal eerlijk zijn.

 

Elke dag werk ik vol passie aan Svenreview.nl. Dit doe ik omdat ik hier zelf veel plezier uit behaal, maar ook omdat ik andere mensen help. Dat geeft mij een goed en voldaan gevoel. Vandaar ook dat ik voortdurend nieuwe reviews aan mijn website toevoeg. Neem regelmatig een kijkje op Svenreview.nl, zodat je geen review hoeft te missen.

Onafhankelijk, eerlijk en bevlogen. Aan de hand van deze drie woorden bouw ik elke review op mijn website op. Neem mijn reviews door en schaf moeiteloos de beste producten aan.