De top 10 beste wasmachine van 2024

Beste wasmachine 2024: Mijn bevindingen

23 mrt. 2023

Ben je op zoek naar de beste wasmachine van dit moment? Ga dan nooit over één nacht ijs. Mijn advies is juist om een goede vergelijking te maken tussen de verschillende varianten. Daar help ik je graag een handje bij. Op deze pagina vind je een overzicht van de 10 beste wasmachine van dit moment.

Het kopen van een nieuwe wasmachine is geen dagelijkse bezigheid. Het vraagt bovendien om een bepaalde investering, waardoor je niet de eerste de beste wasmachine wilt kopen. Nee, kies voor één van de 10 wasmachine die ik in dit artikel bespreek.

De top 3 beste wasmachine

Bij de Olympische Spelen worden per wedstrijd maar 3 medailles vergeven. Dat is ook het geval bij de reviews op Svenreview.nl. Vandaar ook dat ik je eerst graag kennis laat maken met de 3 beste wasmachine. Deze drie varianten verdienen een medaille om uiteenlopende redenen. Neem mijn korte reviews door om alles te weten te komen over de best geteste wasmachine.

Bijgewerkt op: 1 aug. 2023

1. CHiQ Wasmachine 8kg 1400 tpm Klein formaat, grote trommel 54L Inverter Motor One Touch Quick wash

CHiQ heeft de perfecte wasmachine voor uw wasgoed. Met een capaciteit van 8kg en een trommel met een inhoud van 54 liter, is deze wasmachine geschikt voor alle soorten wasgoed, van grote lakens tot kleine kledingstukken. Met een draaisnelheid van 1400 toeren per minuut, is deze wasmachine extreem efficiënt en zal uw wasgoed zacht en schoon maken. De breedte van 52 cm zorgt ervoor dat deze wasmachine gemakkelijk in uw woning past, waardoor het een perfecte oplossing is voor kleinere ruimtes. De CHiQ wasmachine heeft ook een innovatief ontwerp met een Inverter Motor die uw energieverbruik vermindert. Daarnaast biedt de One Touch functie een eenvoudige bediening, waardoor uw wasgoed snel en gemakkelijk gewassen kan worden, terwijl de Quick wash modus uw wasgoed binnen een korte tijd schoon en fris maakt. Met alle functies in uw CHiQ wasmachine, kunt u er zeker van zijn dat uw wasgoed schoon, zacht en klaar is voor gebruik.

2. AEG L7FENS96AD 7000 serie AutoDose Wasmachine

De AEG L7FENS96AD heeft een grote kapaciteit van 9 kg, zodat je in een keer veel kleding kunt wassen. Kies uit de verschillende programma's, zoals de Eco-programma's met lagere temperaturen voor het wassen van kwetsbaar textiel. Daarnaast is de wasmachine voorzien van een Low Noise-systeem, waardoor het geluid van het draaien van de trommel vermindert. De AEG L7FENS96AD wasmachine is een uitstekende oplossing voor het wassen van kleren die niet alleen veel tijd en energie bespaart, maar ook zorgt voor het verbeteren van de kwaliteit van je wasgoed. De rustige, energiezuinige motor geeft je de zekerheid dat je kleding schoon wordt op het beste resultaat mogelijk. Met de geïntegreerde technologie zoals AutoDose, ProSense, ProSteam en My AEG Care-app heb je de controle over je wasmachine en kun je je wasgoed extra goed verzorgen. De grote kapaciteit en het Low Noise-systeem zorgen ervoor dat je veel kleding in een keer kunt wassen en dat het geluid bij het draaien van de trommel zo laag mogelijk blijft.

3. AEG L6VAPOR 6000 serie ProSense® Wasmachine

Met de AEG L6VAPOR 6000 serie ProSense® Wasmachine krijg je een professionele wasbeurt. De trommel heeft een inhoud van 9 kg en is uitgerust met de ProTex trommel, die zacht is voor je kleding. De ProSense technologie zorgt voor de juiste instellingen, zodat je kleding optimaal wordt gewassen. Daarnaast is er ook een startuistel, waarmee je je wasprogramma later kunt starten. Om je kleding extra hygiënisch te wassen, is er ook een Anti-Allergy Vapour programma. Met de AEG L6VAPOR 6000 serie ProSense® Wasmachine heb je een professioneel apparaat in huis. Niet alleen is de trommel extra ruim, met een maximale inhoud van 9 kg, ook wordt er goed omgegaan met je kleding door de ProTex trommel. Daarnaast wordt je wasgoed optimaal gewassen door de ProSense technologie. Ook is er een startuistel, waardoor je je wasprogramma later kunt starten. Als extra functie is er ook een Anti-Allergy Vapour programma, waardoor je kleding extra hygiënisch gewassen wordt. Met deze wasmachine heb je een professioneel apparaat in huis.

Nog meer goede wasmachine

Heb je de beste wasmachine nog niet gevonden? Dat is goed mogelijk, aangezien je mogelijk net iets andere wensen hebt. Om alsnog de beste wasmachine uit te kiezen, heb ik nog eens 7 goede wasmachine voor je uitgezocht. Over deze 7 beste wasmachine vind je hieronder alle informatie.

4. Beko WTV7742A1 SteamCure™ Wasmachine Antraciet

Met de Beko WTV7742A1 SteamCure™ Wasmachine Antraciet kun je jouw kleren weer als nieuw maken. De SteamCure™-technologie geeft je een optimale verzorging van je kleding. Tijdens het wassen komt er stoom in de trommel, waardoor je kleding zacht en fris aanvoelt. Ook zorgt het ervoor dat je kleren hun kleur langer behouden. Daarnaast heeft de Beko WTV7742A1 SteamCure™ Wasmachine Antraciet een snelle wasprogramma's, waarmee je jouw kleding in minder dan een uur schoon hebt. Ook heeft de wasmachine een lage water- en energieverbruik. De machine heeft een ruime trommel capaciteit van 7 kg, dus je kunt veel wasgoed in een keer wassen. Bovendien heeft deze wasmachine een antraciete kleur, wat een elegante uitstraling geeft. De Beko WTV7742A1 SteamCure™ Wasmachine Antraciet is een uitstekende keuze voor iedereen die zijn kleding graag zorgvuldig en efficiënt wil wassen. Met de ProSmart™ motor, de SteamCure™ technologie en de snelle wasprogramma's krijg je een wasmachine die je kleding optimaal verzorgt, terwijl je energie- en waterverbruik laag blijft. De ruime trommel capaciteit en de antraciete kleur maken deze wasmachine een stijlvolle aanvulling op je huishouden.

5. Samsung WW90T554AAW Wasmachine

Met de Smart Control functie kun je de wasmachine op afstand bedienen via je telefoon. Je kunt eenvoudig het wasprogramma beheren en je was direct starten. Bovendien kun je je wasmachine ook op afstand uitschakelen als je het wasgoed vergeten bent. Daarnaast heeft de Samsung WW90T554AAW/S2 een ecobubble technologie waarmee je het wasgoed met lucht en schuim in korte tijd grondig en zacht wast. De innovatieve features op de Samsung WW90T554AAW/S2 maken wassen een stuk makkelijker en bovendien energiezuinig. De wasmachine heeft een grote digitale display waar je het resterende tijdsduur van het programma kunt zien. Met de Eco Drum Clean functie blijft het wasgoed schoon en wordt het levensduur van de trommel verlengd. Dankzij de QuickDrive technologie betekent dit dat je wasgoed in minder tijd schoon wordt.

6. Bosch WAJ28001NL Serie 2 Wasmachine

De Bosch WAJ28001NL wasmachine is voorzien van een LED-display met informatie over de resterende tijd, de temperatuur en de gekozen wasprogramma's. Ook is er een speciale spoorverlichting aanwezig. De wasmachine heeft een vulgewicht van 7kg en is daarmee geschikt voor bijna elke gezinssituatie. De wasmachine heeft een A+++ energieklasse wat betekent dat deze wasmachine erg energiezuinig is en helpt om energie te besparen. De Bosch WAJ28001NL wasmachine is een gebruiksvriendelijke oplossing voor je wasproblemen. Met de energiezuinige A+++ klasse, het snelle SpeedPerfect en het handige startuitstel, zorg je ervoor dat je was altijd perfect gewassen wordt. De wasmachine heeft een vulgewicht van 7kg, zodat je je wasgoed eenvoudig kunt verwerken. De LED-display geeft je informatie over de resterende tijd, de temperatuur en de gekozen wasprogramma's. Met de ActiveWater technologie, wordt het water na het wegen van de belading aangepast. Zo verbruik je dus geen overbodig water. Ook kun je gebruik maken van het superkorte 30 of 15 minuten programma.

7. Everglades EVWM71402AG Wasmachine 7KG A Klasse Stoomfuncties Koolborstelloze Motor

Deze wasmachine heeft een energie-efficiëntieklasse van A en is uitgerust met verschillende stoomfuncties. De stoomfuncties zorgen ervoor dat uw kleding schoner en frisser wordt. Deze wasmachine is ook voorzien van een koolborstelloze motor. Deze motor zorgt ervoor dat het geluidsniveau laag blijft, wat uw waservaring aangenamer maakt. Daarnaast is deze wasmachine ook voorzien van een lage waterverbruikfunctie, zodat u geld en energie bespaart. Deze wasmachine biedt ook een instelbare uitstelstart, waarmee u het wasprogramma kunt instellen om te starten wanneer het u uitkomt. De Everglades EVWM71402AG-Wasmachine is voorzien van een stille, betrouwbare en efficiënte motor, die uw waservaring aangenamer maakt. De Everglades EVWM71402AG-wasmachine biedt een uitstekende prestatie voor het wassen van allerlei soorten kleding. Het heeft een variabel vulgewicht van 7 kg en 15 programma's voor het wassen van uw kleding. De koolborstelloze motor is stil, energiezuinig en biedt een langere levensduur. Bovendien zijn er verschillende stoomfuncties beschikbaar om uw kleding schoner en frisser te maken. Deze wasmachine biedt ook een instelbare uitstelstart, waarmee u uw wascyclus kunt programmeren wanneer het u uitkomt. Daarnaast is er o.

8. Samsung WW90T656AHE AddWash 6000 serie Wasmachine

De Samsung WW90T656AHE AddWash 6000 serie Wasmachine heeft veel functies die het wassen van kleding eenvoudiger en beter maken. Het heeft een AddWash-deur waarmee je tijdens het wassen kleine kledingstukken of andere items kan toevoegen. Daarnaast beschikt de wasmachine over een QuickDrive-technologie waarmee de wascyclus tot wel 50% korter wordt. Dankzij de automatische temperatuurregeling krijg je het perfecte wasresultaat, terwijl de tweede grootste trommel van Samsung bijna twee keer zo veel wasgoed kan bevatten als een normale wasmachine. De Samsung WW90T656AHE AddWash 6000 serie Wasmachine heeft een zeer energie-efficiënte motor, waardoor je energiekosten aanzienlijk verlaagd worden. Deze wasmachine heeft ook een Smart Check-functie, waarmee je eenvoudig en snel storingen in de wasmachine kunt opsporen en oplossen. Daarnaast is deze wasmachine uitgerust met een kinderbeveiliging die het toegang van kinderen beperkt tot het bedieningspaneel. Met de Samsung WW90T656AHE AddWash 6000 serie Wasmachine krijg je een uitstekende wasprestatie, kostenbesparingen en een hoge mate van veiligheid.

9. AEG LR7384BB2 7000 serie ProSteam® Wasmachine Wasmachines 10% zuiniger dan energielabel A

Met de AEG LR7384BB2 wasmachine van de 7000 serie ProSteam® heb je een wasmachine die 10% zuiniger is dan energielabel A. Met het ProSteam® systeem wordt het wasgoed gereinigd en verfrist met stoom. Hierdoor worden veel kreuken in de kleding verminderd. De wasmachine is voorzien van een Touch LED scherm dat je helpt om de juiste instellingen te kiezen. Je selecteert het gewenste programma en het hygiëne-programma verwijdert meer dan 99,99% van alle bacteriën en virussen. Met het PreciseWash systeem past de wasmachine het energieverbruik en de instellingen aan naargelang het wasgoedgewicht. Met de AEG LR7384BB2 wasmachine ben je verzekerd van een perfect resultaat. Het ProSteam® systeem garandeert een zorgvuldige reiniging en verfijning van je kleding. Het hygiëne-programma verwijdert meer dan 99,99% van alle bacteriën en virussen. Met het PreciseWash systeem is de wasmachine 10% zuinig dan energielabel A en past het energieverbruik en de instellingen aan naargelang het wasgoedgewicht. Bovendien kun je met de Touch LED display makkelijk je gewenste programma selecteren. Met Steam Refresh neutraliseert de wasmachine geurtjes en vermindert het kreuken in de kleding. Voor extra frisheid voeg je de aromatische stoomgeur toe.

10. Inventum VWM9001B Wasmachine

Met de Inventum wasmachine VWM9001B bespaar je energie. De machine heeft energieklasse A+++, waardoor je voordelig wassen. De resterende tijdsaanduiding geeft je aan hoe lang een programma nog duurt. Zo ben je altijd op de hoogte van de voortgang en kun je je andere bezigheden voortzetten. Daarnaast heeft de Inventum wasmachine VWM9001B een waterstop-systeem. Je was draait gewoon door als er stroomuitval is. Zodra de stroom weer aan is, hervat de machine waar het was gebleven. De wasmachine is makkelijk te bedienen met de druktoetsen. Deze zijn duidelijk omlijnd en voorzien van symbolen. Ook heeft de machine een wasmiddelbak met 3 compartimenten. Hierdoor kun je zelf kiezen in welke volgorde je wasmiddel, wasverzachter en vlekkenverwijderaar toevoegt.

Inhoudsopgave

FAQ

Voor de selectie heb ik een uitgebreid onderzoek verricht. Ik heb tal van wasmachine nadrukkelijk bekeken, waardoor ik een goede vergelijking heb kunnen kijken. Onder meer de specificaties, samenstelling, prijs en kwaliteit zijn punten waar ik kritisch naar heb gekeken.

Ja, je kunt deze wasmachine review volledig vertrouwen. Dit komt onder meer doordat ik het onderzoek zelf uitgevoerd heb. Doordat ik al tal van producten kritisch beoordeeld heb, weet ik precies waar ik op moet letten.

Ja, ik heb deze wasmachine test volledig onafhankelijk uitgevoerd. Het is een bewuste keuze geweest om niet met merken/fabrikanten samen te werken. Juist daardoor ben ik in staat om volledig onafhankelijk een goede wasmachine review op te stellen.

Wat je voor een goede wasmachine moet betalen, hangt vooral van je wensen af. Zoals je aan de top 10 kunt zien, lopen de prijzen aardig uiteen. Bepaal daarom goed op voorhand je budget.

Sven van Dijk

Hallo, mijn naam is Sven! Met deze website tracht ik om jou zo goed mogelijk te informeren over tal van producten. Mijn focus ligt hierbij op verzorgingsproducten, maar ook op keuken gerei en gereedschap. Van al deze productcategorieën heb ik veel kennis, waardoor ik je hier op de juiste manier over kan informeren. Check deze website voor alle informatie over de beste producten van dit moment.

Meer producten

Ons laatste woord over wasmachine

Het uitkiezen van een goede wasmachine is erg belangrijk. Je wil natuurlijk niet nare verrassingen tegenkomen en daarom is het handig de diverse opties te onderzoeken. Gelukkig is onze top 10 selectie van de beste wasmachine hierbij een perfecte hulp. Ze geeft je een goede indicatie van welke wasmachine het beste bij je past, gekoppeld aan je budget. Je kunt er dus zeker vanuit gaan dat je geen verkeerde keuzes maakt. Voor mensen die op zoek zijn naar een goede wasmachine, zou ik zeker aanraden even te kijken naar deze lijst met de beste wasmachines. Zo weet je zeker dat je voor een goede kwaliteit een betaalbare wasmachine kiest die aan je behoeftes voldoet.

Waar moet je op letten bij het kopen van een nieuwe wasmachine?

Heb je oren naar de aanschaf van een nieuwe wasmachine? Om tot de best geteste wasmachine te komen, zou je eerst goed over je wensen na moeten denken. Probeer voor jezelf een antwoord op de volgende vragen te vinden:

Waar wil je je nieuwe wasmachine voor gebruiken?

Je kunt dit voor meerdere doeleinden gebruiken, dus bepaal goed voor jezelf waar jouw voorkeur naar uitgaat.

Wat verwacht je van je nieuwe wasmachine?

Heb je bepaalde verwachtingen aan je nieuwe wasmachine? Of verwacht je alleen het gangbare van je nieuwe wasmachine?

Welke overige eisen stel je?

Het is goed mogelijk dat je nog overige eisen hebt met betrekking tot je nieuwe wasmachine. Als dat het geval is, doe je er verstandig aan om deze eisen even goed op een rijtje te zetten. Aan de hand van die eisen kun je bovenstaande varianten nog beter vergelijken.

Het blijft niet alleen bij je wensen. Je moet ook goed naar de specificaties per wasmachine kijken. Tijdens mijn test heb ik opgemerkt dat deze specificaties behoorlijk uiteen (kunnen) lopen. Daarbij raad ik je ook aan om goed naar je budget te kijken. Hoeveel geld wil en kun je aan je nieuwe wasmachine uitgeven?

Al met al zijn er de nodige punten waar je op moet letten. Daarbij wil ik je ook nog graag aanraden om alleen voor het beste van het beste te gaan. Dit brengt een bepaald prijskaartje met zich mee, maar daar krijg je een hoop voor terug. Je kunt hierdoor langere tijd genieten van je nieuwe wasmachine.